Hoppa till sidans innehåll

Hemmavasan i Borgen

16 AUG 2020 08:20
Pga av Corona så gjordes Ultravasan om till en virtuell variant och bytte namn till Hemmavasan
  • Skapad: 16 AUG 2020 08:20

ALK körde sin variant av Hemmavasan på Nya terrängrundan 4 varv på rundan+ förlängning runt vallaboden om målet var 45 km men det fanns ju också möjlighet att nöja sig med ett, två eller tre varv. 13 stycken stod på startlinjen alla med olika hastighet och distansmål. 

Några kommentarer från deltagarna:

Thomas Olsson: Det blev 2 varma ☀️och fartmässigt jämna rundor. Jättenöjd med dagen👍🏼

Jonas Nilsson: Nöjd med att hänga på "maramännen" 1 varv idag. Härlig skogsrunda där man fick tillåtelse att dricka vatten. (Jonas fortfarande lite bitter efter vattentumultet på Annas intervaller en varm torsdagkväll - red anm.)

Markus Nordangård: Trevligt arrangemang. Lyckades med 2 varv i hyfsat jämnt tempo

Stefan Molin: Supernöjd med två varv, varav ett i gott sällskap av Eva och Markus. Efter varvningen var det slutskrattat och farten ökade! Jag dubblade distansen för året utan att ha ont i benen, härlig känsla. Tack för dessa arrangemang där vi kan delta utifrån egna förutsättningar och mål!

Knut Mattsson:Två varv plus 8 km.
Första två varven gick väldigt lätt. Det gjorde inte det sista. Den där avgrundskänslan som infinner sig när man kommer ifatt gamla eva och knappt orkar hålla rygg. Min vana trogen väljer jag att skylla på något annat än mig, idag går den äran till värmen. Trevligt sällskap på löpningen dock.

Jonas Rydh:Supernöjd med två varv men fick släppa eliten vid 18km.Så dom sista km var tunga.Tackar för trevligt sällskap.

Micael Lindqvist45 km blev det i värmen. Nöjd att det kändes relativs sätt ganska behagligt. Riktigt tunga ben dock vid sista rejäla uppförsbackarna vid 41-42km då var hemlängtan stor. Bättre flyt idag än vad jag har haft senaste veckorna då det har känts blytungt.

Johan Strand:Starkt jobbat alla i en tuff runda med många uppförsbackar i värmen 💪👍 Själv blev det två varv, sedan var energin helt slut

Eva Andersson:Så stolt över mig själv 😁det blev 2 varv för mig , trevligt sällskap av Stefan Molin och Markus Nordangårdförsta varvet , men fick släppa herrarna på andra 😩 men är glad och nöjd👌🏻tack alla ❤️

Helena AxelssonEn härlig runda idag. Hade tänkt mig ett varv på nya terrängrundan med hemmavasan-gänget genom att varva gång med löpning. Första delen gick bra då jag hade sällskap. Sedan lyckades jag navigera lite fel men tog mig till slut hem via Kärda 🙈 Fick totalt ihop 16,5 km. Hade dock ingen brådska idag, så jag jobbade på i lugn takt. Tack för en trevlig naturupplevelse

Tack till er som dök upp och var med. Att springa verkliga lopp är roligare men bjuder man till som vi gjorde igår och gör det bästa av det så fungerar ju virtuella lopp helt ok. 

Skribent: Micael Lindqvist
E-post: Adressen Gömd

-- Våra samarbetspartners --

 

  

hangOnLogo

 Svensk Borstteknik - Logo liggande

 

Björhags Måleri

 

xxl

Postadress:
Apladalens Löparklubb - Friidrott
Micael Lindqvist, Kuskvägen 16
33135 Värnamo

Kontakt:
Tel: +46702446696
E-post: This is a mailto link

Se all info