Hoppa till sidans innehåll

Vintermarathon och Apladalens halvmara

14 NOV 2021 10:40
Det blev en mycket lyckad tillställning när ALK stod som värd för årets Vintermarathon
  • Skapad: 14 NOV 2021 10:40

Det är Svenska Marathonsällskapet som ansvarar för vintermarathon som under åren har flyttat runt och arrangerats på många ställen. I år var platsen alltså förlagd till Värnamo med ALK som arrangör och vi valde också att lägga till en halvmara så att det fanns två distanser att välja på. Arrangemanget blev väldigt lyckat. Några kommentarer från tävlande:

"Stort tack för välarrangerat och trevligt lopp. Blev så väl omhändertagen så att man nästan ville springa ett varv till",

"Tack för ett härligt lopp"

"Ett mycket bra arragemang i Värnamo idag"

"6 varvsbana i natursköna Småland. Perfekt väder med tanke på årstiden. Helt suveräna funkionärer från Apladalens LK, Stort tack"

En fantastisk tid av Oscar Wanemark som sprang in på 2,28 (hög nationell klass) här av vi i ALK gjort ett bra jobb :) som fostrat denna löparstjärna.

Grattis också till Anna Samuelsson IFK Skövde som vann maran på damsidan, och hemmalöparen Kristofer Tilderkvist Neckén samt Martina Gustafsson Växjö LK som vann halvmaran i herr resp dam.

74 löpare var anmälda och 61 löpare korsade mållinjen.

Stort tack till alla löpare som kom, tack till alla funktionärer som gjorde sitt yttersta för att hålla humöret uppe på trötta löpare och också stort tack de Värnamobor som letat sig ut denna gråmulna novemberda.

Resultat gå in under liveresultat så kan du får passertider 2 ggr/varv

Skribent: Micael Lindqvist
E-post: Adressen Gömd

-- Våra samarbetspartners --

 

  

hangOnLogo

 Svensk Borstteknik - Logo liggande

 

Björhags Måleri

 

xxl

Postadress:
Apladalens Löparklubb - Friidrott
Micael Lindqvist, Kuskvägen 16
33135 Värnamo

Kontakt:
Tel: +46702446696
E-post: This is a mailto link

Se all info