Hoppa till sidans innehåll

Göteborgsvarvet

22 MAJ 2022 18:32
Efter två års uppehåll så var äntligen Göteborgsvarvet äntligen tillbaka igen
  • Skapad: 22 MAJ 2022 18:32

Traditionsenligt så bjöd ALK på resan dit i år var det reseledare Niclas Sjögren som på ett utmärkt sätt höll i trådarna för det 15 man starka bussgänget. Det var 15 stycken ALK:are som sprang registrerade för ALK och ytterligare några medlemmar som för dagen sprang för ngt företag eller dylikt.

Några jubilarer att lyfta fram:

Robert Kilsberger firade 10 Gbgvarv

Niclas Sjögren gjorde sitt 20:e varv och slog dessutom PB

Leif Håkan Jonsson sprang varv nr 30

Bäst av alla ALKare lyckades Hilda Löf som blev 41:a på tiden 1.25.12 på herrsidan var Micael Lindqvist snabbast (eller var det Stefan Winterqvist 2 sek snabbare men för dagen tävlandes för BSGM). Mattias Ekman forsätter att springa halvmaror under 90min 1h27min igår. Det blev PB för Johan Strand och David Fryelgeård den senare slog sig även in i 90 klubben med minsta möjliga marginal (Johan är med där sedan tidigare). En annan som sprang fantastisk bra var Mimmi Svensson som med tiden 1.31.37 sprang in som 89:a i damklassen hon var för dagen klubblös och får därför vänta med att komma med i 90 klubben(100 för damer). Nämnas kan också att mor och dotter Höglund kom in på tider strax över 1h 40min med dottern ngn minut före- bra jobbat.

Stefan Pettersson blev ifrånsprungen av en världsrekordhållare: "Idag hände det igen. Jag fick stryk av en barnvagn igen. Efter 12 km i jämn fart hör jag: ”Håll höger, barnvagn kommer”. En löpare från Hälle sprang med barnvagn med 4(fyra!) barn på rad. Det blev världsrekord! Jag sprang fortare uppför, de kom ifatt nedför. ”Jag” har aldrig haft sådan support av publik och funktionärer, som blev imponerade av ekipaget. Regnet tog slut, musiken flödade och jag var nöjd med 1.36.30. Men stryk fick jag av barnvagnen."

Resultat

90 klubben

Skribent: Micael Lindqvist
E-post: Adressen Gömd

-- Våra samarbetspartners --

 

  

hangOnLogo

 Svensk Borstteknik - Logo liggande

 

Björhags Måleri

 

xxl

Postadress:
Apladalens Löparklubb - Friidrott
Micael Lindqvist, Kuskvägen 16
33135 Värnamo

Kontakt:
Tel: +46702446696
E-post: This is a mailto link

Se all info