Hoppa till sidans innehåll

Resultat från de första riktiga tävlingarna sedan hösten -19

05 JUL 2021 09:00
Äntligen så drar tävlingssäsongen igång på allvar.....
  • Skapad: 05 JUL 2021 09:00

.....detta sedan regeringen sedan första juli godkänner 900 tävlande i och omkring start och målområdet vilket medför att alla tävlingar utom de riktigt stora kan köra som vanligt igen. 

Micael Lindqvist och Pär Johansson stack till Båstad och sprang Båstad marathon. En mycket kuperad men vacker envarvsbana på och över Bjärehalvön. Micke sprang in på 3,09,04 (7:e plats) efter en stabil insats i värmen utan några egentliga svackor Pär hade det lite tuffare och sprang bland annat fel en dryg kilometer och kom slutligen in på tiden 3,27,30 (8:e plats).

Resultat

Magnus Åhsberg åkte till Kalmar för att springa Kalmar Malkars som också var DM/VDM i halvmaraton. Magnus egna ord "Beslutet att åka till Kalmar Malkars halvmaraton kom först lördag morgon. Efter diverse problem med fötter och lite träning i backspegeln så ville jag ändå kolla formen och få lite loppkänsla, om inte foten skulle hindra mig. Lite för varmt 26-27 grader men har varit med om värre.Siktet var inställt på 1,20 och det hade funkat med marginal om jag inte sprungit fel två ggr. Sluttiden blev 1,21,04 och jag var riktigt trött på slutet. Trots allt nöjd med resulterande VDM guld i M50 och att jag inte fick ont i foten. Elias Munro följde upp sin Ljusseveka halvmaramedtiden 1,41,35. Elias upplevde denna banan ihop med värmen som jobbigare än Ljusseveka.Eliah Nilsson var också anmäld men kom inte till start pga hälsoskäl. Oscar Olsson (Umara SC) som sprungit en del med oss gick in på 1,30,25"

Red anm. Magnus vann VDM M50 och kom fyra totalt i DM förmodligen hade han knipit bronset om han sprungit rätt. Elias och Oscar har varit med oss i ALK i olika sammanhang men springer tyvärr inte (ännu) för ALK

Resultat

Skribent: Micael Lindqvist
E-post: Adressen Gömd

-- Våra samarbetspartners --

 

  

hangOnLogo

 Svensk Borstteknik - Logo liggande

 

Björhags Måleri

 

xxl

Postadress:
Apladalens Löparklubb - Friidrott
Micael Lindqvist, Kuskvägen 16
33135 Värnamo

Kontakt:
Tel: +46702446696
E-post: This is a mailto link

Se all info