Hoppa till sidans innehåll

Summering av träningshelgen

04 APR 2022 22:00
Träningshelgen bjöd som brukligt på bra pass, glada miner och en hel del träningsvärk
  • Skapad: 04 APR 2022 22:00

Helgen inleddes med intervallpass signerat Gasellen. 15 entusiaster dök upp och följde slaviskt passets ledare. Det bjöds på 200ingar 400ingar och 800ingar. Efteråt fanns det cola och chips att stoppa i sig innan det joggades hem denna kylslagna fredagskväll.

Lördagmorgonen var det morgonjogg i Vallertstad med efterföljande frukost i en utav flyglarna på Vallertstad Gård. En vacker morgon en fin runda och en mycket god frukost. 18 stycken deltog.Tack till Helena Axelsson och Patrik som fixade detta.

Kl 11 kunde man välja på cykel eller rullskidor här var det 6 st med på rullskidor där Patrik bjöd på teknikträning. Undertecknad står numera i fartställning i utförslöporna. Mattias V tog hand om de 4 cyklisterna som trotsade vädret och drog ut på 2h runda.

Kl 15 var det dags för boxingpass i gymmet med Agnes Sunden som instruktör. 11 stycken ALKare var svettiga men grymt nöjda efter passet. Agnes fick en ALKbuff som vi hoppas att hon har på sig nere på gymmet framöver.

Kopiera din tid avslutade dagen en 2km runda skulle springas och tiden skrevs upp. Klockorna fick läggas åt sidan sedan skulle man kopiera sin tid på samma runda. Tävlingen höll mycket god klass och de 18 deltagarna kom mycket nära sin förstatid med några undantag. På pallen blev det Fredrik 1:a (1sek fel) Raimo 2:a (2 sek) och Mia L 3:a (3 sek fel)

Efter bastun var det sedan 14 stycken som mötte upp på Harrys för käk, eftersnack och återhämtningsdryck.

Söndagen inleddes med simning i arla morgonstund. 11st basugna dök upp och crawlade/bröstsimmade mellan 8-9 under ledning av Charlotte

Helgen avslutades med ett långpass på en vacker runda som Helena Andren och Thomas Jönsson tittat ut. 6 stycken löpare dök upp.

Vi summerar en fantastiskt trevlig helg med ett varierat program. Vädret var ok men kunde varit bättre (åtminstone lite varmare). Deltagantalet var med våra mått mätt en besvikelse. 

Tyck gärna till och lämna synpunkter på förbättringar. 2023 kör vi igen.

Skribent: Micael Lindqvist
E-post: Adressen Gömd

-- Våra samarbetspartners --

 

  

hangOnLogo

 Svensk Borstteknik - Logo liggande

 

Björhags Måleri

 

xxl

Postadress:
Apladalens Löparklubb - Friidrott
Micael Lindqvist, Kuskvägen 16
33135 Värnamo

Kontakt:
Tel: +46702446696
E-post: This is a mailto link

Se all info