Hoppa till sidans innehåll

Värnamorullen firade 5 år

05 SEP 2021 20:55
Hej alla rullskidvänner och ett hjärtligt tack för igår!
  • Skapad: 05 SEP 2021 20:55

Vi vill från tävlingsledningen först och främst Gratulera Kristian Furuskog till snabbaste tid och seger i H40! fare and square och med samma förutsättningar som övriga åkare utom Elitklasserna. För att undvika diskussion gjordes hjulkontroll även efter målgång och hjulen som användes var helt enligt reglementet. En urstark insats och vad vi kan gissa en kropp och knopp som är på topp.
Värnamorullen vill vara ett evenemang både för elit och bredd och i år var det extra kul att få med Vasaloppsvinnare, världsnamn och riktigt meriterade åkare i startfältet. Vi Gratulerar självklart segrarna här också till fina lopp så Hanna Falk och Torgeir Sulen Hovland Stort Grattis och varmt Välkomna åter.
Det kommer komma utvärderingar såväl till funktionärer, åkare som sponsorer så ni får möjlighet att hjälpa oss att vässa detta ytterligare till nästa år.
Passa på och njut lite extra av Eventet genom att kolla filmen:
Vill ni se racet i sin helhet kolla livesändningen, vi hade vissa strul i ungdomsklasserna men för att vara på glad amatörnivå tycker vi att den är helt ok.
För bilder mm. kolla gärna Varnamorullen.se
Och till sist en länk till resultaten
Återigen tack till alla tävlande, funktionärer sponsorer, åskådare och inte minst alla boende utefter banan och på återseende nästa år.
Tävlingsledningen genom Andreas Berg
Skribent: Micael Lindqvist
E-post: Adressen Gömd

-- Våra samarbetspartners --

 

  

hangOnLogo

 Svensk Borstteknik - Logo liggande

 

Björhags Måleri

 

xxl

Postadress:
Apladalens Löparklubb - Friidrott
Micael Lindqvist, Kuskvägen 16
33135 Värnamo

Kontakt:
Tel: +46702446696
E-post: This is a mailto link

Se all info