Hoppa till sidans innehåll

Träningsrundor


Nästarundan

Nästarundan är en sommarunda som utgår från Borgen och löper genom Alandsryd och vänder i Nästa för att återvända till Borgen. Rundan är ca 13km och underlaget består mestadels av asfalt. Rundan går utmärkt att korta av.

Nästarundan karta

 

ALK 8an

ALK 8an är en terrängrunda som löper längs diverse stigar i Borgenterrängen. ALK 8an bjuder på det mesta som du kan förvänta av en terrängrunda (Fina skogstigar, uppförsbackar, nedförsbackar, stockar, Stenar, rötter och ibland lera.) Rundan är ca 8km.

ALK 8an karta

 

Ljussevekarundan

Ljussevekarundan utgår från borgen och går genom ett par skogspartier i ljussevekaområdet. Rundan avslutar med ljussevekaleden där möjlighet för fartökning finns. Rundan går utmärkt att korta av

Ljussevekarundan karta

 

Stadsrundan

Stadsrundan är vår vinterrunda. Utgår från borgen och löper runt stora delar av värnamo. Rundan är belyst hela vägen och går mestadels på gång/cykelvägar.

Stadsrundan karta

Kort Stadsrunda karta

 

Nya Terrängrundan

Nya Terrängrundan är en terrängrunda som löper längs diverse stigar och skogsvägar med utgångspunkt från Borgen. Nya Terrängrundan är en till skillnad från ALK 8an mer lättsprungen och därav lite längre. Rundan är ca 12km med möjlighet till avkortningar.

Nya Terrängrundan karta

 

(Sidan är under utveckling och kommer uppdateras med mer rundor löpande)

Uppdaterad: 16 NOV 2015 13:50 Skribent: Johan Bolmstam

-- Våra samarbetspartners --

 

  

hangOnLogo

 Svensk Borstteknik - Logo liggande

 

Björhags Måleri

 

xxl

Postadress:
Apladalens Löparklubb - Friidrott
Micael Lindqvist, Kuskvägen 16
33135 Värnamo

Kontakt:
Tel: +46702446696
E-post: This is a mailto link

Se all info