Dags igen för nybörjargrupp

  • 1 mar 2024

image: Dags igen för nybörjargrupp

I mitten av mars startar vi återigen upp en nybörjargrupp för de som vill prova på att träna löpning tillsammans med andra.

Under hösten 2023 startade vi i klubben upp den första "nybörjargruppen" och man kan nog inte annat än att säga att det blev en succé. Ett drygt femtontal löpglada personer varav de flesta helt nya i klubbsammanhang hakade på, och under ett antal veckor fick vi utmanas och utvecklas tillsammans. "Nybörjarna" - som de kom att kallas - bidrog med en stor portion energi, glädje och inspiration till hela klubben och vi såg ett ökat antal deltagare på våra gemensamma tisdagspass. Med ett så gott resultat kände vi nu; varför inte göra det här en gång till?

Nybörjargruppen riktar sig till den som är intresserad av att testa löpträning tillsammans med andra. Vi hoppas kunna förmedla tekniktips och förhoppningsvis även ge inspiration och träningsglädje. Det enda kravet som finns på dig som deltagare är att du behöver kunna jogga 30 min i ett sträck, resten kommer du få lära dig och testa på plats.

Vi kommer hålla till i och kring elljusspåret vid Borgen på tisdagar mellan kl. 18-19 med start 19 mars, exakta datum här nedan. Dela infon med din kollega, vän eller familj och be dem anmäla sig, max antal deltagare är 20 personer.