Rapport från styrelsemötet 29/6

  • 30 jun 2011

Hemma på Fredriks altan dikuterade styrelsen ett par timmar igårkväll om ALK:s framtid. Tack Elin för den goda kakan. Detta tog vi upp:

Höstensprogram börjar med tourdeosudden den 2 aug tisdagen efter den 9/8 är det åter dags för tisdagsträningarna med samma runda som i våras nytt för hösten blir att vi kommer att ha en ansvarig för en lugn grupp som kommer att springa en kortare runda 5-6km. Ingen ska behöva komma dit som ny en tisdag och bli ifrånsprungen. Intervallerna kommer också att finnas kvar med start lördagen den 13 aug kl 10.00. Notera barnklassikern koloppet går av stapeln söndagen den 28 aug.Övriga tider se kalendariet.

 

Priotiterade tävlingar se tävlingskalendern under tävling.

 

Hjälp till att hålla koll på klubbrekorden genom att maila oss resultat från ALK:are som kan slå sig in på listan.

 

Vi bytte namn på gästboken till löparsnack- gå gärna in och skriv om ngt lopp, träning eller livet i övrigt så att vi håller sidan levande.

 

Vid höstens klädbeställning kommer det finnas möjlighet att beställa mössa och buff återkommer i augusti.

 

Funderar på att ha cirkelträning inomhus i vinter-synpunkter?

 

Nästa styrelsemöte 9 aug efter träningen.

 

Gå gärna in på www.smfif.se och fliken statistik och läs 5000m där vimlar av ALK:are bla är Anna Thorzén smålandstvåa med sin tid från KM. Även ungdomarnas 1500m lopp har lämnat spår i smålandstatisken. Vi håller oss även bra framme i marathon och halvmarathon (GBG varvet dock ännu ej inlagt)

 

Maila mig gärna i sommar micael.lindqvist@edu.varnamo.se och berätta om en löpupplevelse i form av ngt lopp eller galen sommarträning så lägger jag ut det på hemsidan.

 

Ha det gott ute i värmen

 

Dagens visdomsord:

"Ta inte livet alltför allvarligt-du kommer i alla fall aldrig ifrån det levande"

 

MVH

Styrelsen genom Micael Lindqvist