• 31 jul 2012

Vi rivstartar höstsäsongen med Tourdeosudden nu på tisdag kl 18.00

DM i halvmarathon

• 23 jul 2012

Det blir minibuss och gratis anmälan till DM/VDM i halvmarathon i Hultsfred lördagen den 8 september. Vi har tre DM medaljer från förra året att försvara.

Victorialoppet

• 16 jul 2012

Mitt i Juli springs som vanligt Victorialoppet. Solen brukar lysa över alla löpare och gjorde inget undantag i år heller. Tävlingsdagen starta 15.00 med Lilla V-loppet. Apladalens första tävlande var i P10 klassen 2000m, 122 startande. Där sprang Axel snabbast och vann hela klassen på tiden 7.13, GRATTIS!!!

David 5:a i DM

• 14 jul 2012

Tävlingen avgjordes i Löttorp på Öland så här gick det för våra lokala förmågor.

Humlan ger sig ut på nya äventyr

• 9 jul 2012

Jodå, Humlan ger sig ut på äventyr även i år. Men vad har han för planer...

Semesterlopp

• 7 jul 2012

Hoppas att ni anmäler er och springer något lopp under semestern och om ni gör det......