Nyheter

Gummiloppet

  • 29 sep 2011

Nummerlappar avhämtas vid repektive startplats där även efteranmälningar kan göras till kl 09.00 (Alk betalar inte efteranmälan) Omklädning: Sporthallen i Rydaholm och i Horda skola. 8km startar vid Horda Gummifabrik kl 09.30. 3,7km startar i Lökaryd kl 09.30. OBS! Målgång för samtliga klasser vid skolan i Rydaholm.

Lidingöloppet

  • 27 sep 2011

Allt som allt var vi 11 ALKare som tävlade i den kuperade Lidingöterrängen. Vi var ett sällskap som reste tillsammans i Minibuss och bodde i eget klassrum på Vittra skola som är belägen endast ca 600m från målet på Grönsta gärdet. Ett perfekt upplägg som jag gärna upprepar även nästa år. Övriga klubblöpare hade löst resa och logi på eget vis. Lidingö bjöd på perfekta förhållanden med 16 grader och strålande sol och i stort sett torra och fina stigar.

Kläder till salu

  • 25 sep 2011

Följande plagg finns i lager och kan hämtas för den som önskar omgående. Maila micael.lindqvist@edu.varnamo.se om du är intresserad.

Anmälan Växjö Marathon

  • 21 sep 2011

Klubben bjuder alla medlemmar som vill springa Växjö Marathon, Sveriges näst största mara, då det i år gäller som DM.

Salomon Trail Tour

  • 13 sep 2011

Så var det dags för terränglöpning igen! Salomon Trail Tour är en serie terränglopp över hela landet som är indelat i två kategorier; de vanliga terrängloppen och ”Speed Cross” som är av tuffare karaktär med branta stigningar och naturliga hinder typ myrar mm. Här ingår även Tjurruset. Jönköpingsloppet ingick i Speed Cross främst på grund av dom grymma backarna i IK Hakarspojkarnas terräng i Huskvarna; 90 höjdmeter uppför slalombacken bland annat!

Gratis Gummilopp för medlemmar

  • 10 sep 2011

Gillar du att springa i kyla och motvind och längs en lång raksträcka tidigt på morgonen utan att besväras av massa folk som hejar på - gör som undertecknad och ett par hundra andra anmäl dig till klassiska Gummiloppet mellan Horda och Rydaholm lördagen den 1/10.

Seger i halvmara DM

  • 4 sep 2011

Det blev seger för Oscar Carlsson när Hultsfred arrangerade DM i halvmarathon. Oscar vann på den fantastiska tiden 1,11,05 och slog banrekord men 6 min.