Mat & dryck på Träningshelg 19-21/4

  • 25 mar 2013

Festkommiten vill också vara med på ett hörn så vi bjuder in till: *Afterrun: Lördag kl 17:30 är alla välkomna till Pelikanen för att summera dagens övningar. *Korvgrillning, efter passet på söndagen avslutar vi träningshelgen med gemensam korvgrillning vid vindskyddet i Borgen. Korv & dryck bjuder ALK på. Varmt välkommna! Mvh Robert, Anna och Humlan

Program träningshelg på hemmaplan 19-21/4

Fredag 19/4

Kl 18:00  plats: Finnvedsvallen   Intervaller, löpskolning och stavgång. Fredagsmys=Intervaller! Kom och upplev hur kul det är att springa fort på bana! Passet inleds med löpskolning.
Ansvariga: Mattias Vejklint och Eva Stenberg.Ansvarig Stavgång: Eva Svensson

Lördag 20/4

Kl 10:00  plats: Folkhögskolan. Varmt välkomna på styrkegympa för löpare! Passet passar alla, ung som gammal. Jag har utvecklat vinterns pass, tagit bort en del koordination och lagt till kondition och styrka. Gangnam style är så klart kvar, precis som L-G Skoogs styrkeövningar. Hoppas att vi ses!
Ansvarig: Charlotte Vejklint

Kl 15:00  plats: Borgen  Backträning och stavgång. Välkommen till backarna i Borgen! Observera att vi pga extern bokning inte har tillgång till omklädningsrummen i Borgen denna eftermiddag.

Kl 17:30 Afterrun på Pelikanen


Ansvariga: Raimo Michelsen och Johan Bolmstam.
Ansvarig stavgång: Eva Svensson 

Söndag 21/4

Kl 10:00  plats: Borgen  Terränglöpning och stavgång.Vi springer vår egen terrängrunda "ALK 8:an" valfritt antal varv. Banan är utmärkt med markeringar i terrängen. Vätskekontroll och omklädning vid Borgen!

 

Kl 11:30 Korvgrillning vid borgen 
Ansvarig: Eva Stenberg. Ansvarig stavgång: Eva Svensson.