Förtydligande kring klubbträningar

  • 4 maj 2015

Hej löparvänner! Klubben är under ständig utveckling och så gäller även våra gemensamma träningar. På senare tid har vi i träningskommittén fått en del frågor kring träningar så nedan kommer lite info.

Träningsfliken är under förbättring (Träning). Här listas våra stående gemensamma träningar (övriga träningar annonseras ut separat). Här finner du information om bl.a vilken runda vi springer och vem som ansvarar för passet.

 

Tisdagsträningarna kommer numera endast vara distanspass. Vi springer våra klassiska rundor och eventuellt kommer vi att ta fram någon ny runda under sommaren

 

Torsdagsträningarna blir numer en stående träning och vår förhoppning är att denna kan leva vidare med samma framgång som vi sett under vinterhalvåret. Detta betyder att det inte är tvunget att den ansvarige för passet annonserar ut detta på ex. facebook. (som tidigare skett). Och här vill vi även uppmana att förmedla viktig info angående passen främst under löparsnack. Det skall kommas ihåg att facebook är ett bra forum för kommunikation, men långt ifrån alla använder det.

 

Har ni övriga träningsrelaterade frågor riktar dessa bäst till träningskommittén

 

Vi letar ständigt efter personer för att ansvara för våra gemensamma träningar (tisdagar och torsdagar), Om du är villig kontaktar du någon i träningskommittén.

 

- Träningskommittén -

Johan Bolmstam

Charlotte Vejklint

Thomas Olsson

Stefan Andersson

(traning@apladalenslk.se)