Träningsvecka på hemmaplan

  • 17 apr 2018

I vår blir det ingen träningshelg... ...det blir en TRÄNINGSVECKA!

Tisdagen 24/4 kickar vi igång träningsveckan med distansträning kl. 18.00 från Borgen. Efter träningen berättar vår egen ironman Dan Johnsson om sitt äventyr på Hawaii i höstas. Trivselgruppen fixar smörgåstårta och behöver därför veta om du kommer. Anmäl dig i kommentarsfältet till detta inlägg, senast fredag 20/4.
Onsdag 25/4 får du en käftsmäll a la ALK med våra tuffaste coacher; Gasellen Andersson och Anna P. Kom till Borgen kl. 18.00 och var beredd på träningsvärk för det blir styrka och löpning i kombination.
Torsdag 26/4 kör Johan B intervaller kl. 18.00 från Borgen. 
Fredag 27/4 träffas vi kl. 17.00 i Borgen för att upprepa succétävlingen Gissa din tid. Du får springa en runda med löparklocka, du bestämmer själv tempo. Sedan samlar vi in klockorna och du springer samma runda igen. Den som är närmast sin uppskattade tid vinner! Tävlingen passar alla åldrar och löpare. Efteråt bastar vi och beställer pizza.
Lördag 28/4 är det dags för morgonjogg, samling 08.00 i Borgen. Det finns rundor för alla. På eftermiddagen bjuder Agnes Sunden från Apladalens sportcenter på ett garanterat svettigt och utmanande pass. Vi återkommer med tid och plats.
Söndag 29/4 avslutar vi träningsveckan med långpass. Samling kl. 10.00 i Borgen där vi delar upp oss i passande fartgrupper.
Trivsel- och träningsgruppen hälsar alla VARMT VÄLKOMNA!