Succé för ALK Trail 15/30km

• 27 sep 2020

image: Succé för ALK Trail 15/30km

Ett fantastiskt arrangemang och bra prestationer av ALK:s löpare då ALK Trail 15/30km avgjordes för första gången.

Perfekt löpväder, välorganiserat, bra musik, fin bana och en bra speaker erbjöds löparna på Borgen arena då Blå slingan skulle löpas ett alternativ två varv. För att få till distanserna 15 och 30km sprang man dessutom 1 resp 2 varv på 900-ingen innan man gav sig ut på slingan.

ALK tog hand om hälften av medaljplatserna genom Gustav Nilsson och Emma Höglund på 15km som kom trea i herr resp damklassen

På 30km vann "nya" alk:aren Josephine Ambjörnsson guld och på herrsidan blev det idel ALKare på pallen med suveräne Magnus Åhsberg som 1:a följt av Fredrik Bolmstam och Micael Lindqvist. 4:a och 5:a var också ALKare i form av Mattias Ekman och Pär Johansson