Fyra stycken ALK:are deltog

  • 10 apr 2011

Det var strålande solsken (om än lite blåsigt) när Helenholms hel och halvmara gick av stapeln i lördags. Flera bra resultat från klubbens medlemmar att rapportera.

Halvmarathon

2. Oscar Carlsson 1,13,50

Oscar gjorde ännu en fantastisk insats. 1,13,50 är nytt personligt rekord så att det sjunger om det och supertalangen visar ännu en gång att han blir att räkna med i år. Hans löpsteg är en fröjd att skåda för ett löparöga och den för honom långa halvmaradistansen hade han inga problem att bemästra. Oscar är en väldigt klok löpare och disponerade loppet helt perfekt.

 

8. Fredrik Bolmstam 1,19,34

Ett fantastiskt lopp av Fredrik som slog pers med över 5 minuter. Nog visste vi att hans personliga rekord skulle ryka men inte att han var kapabel att gå under 1,20. Ett mycket väldiponerat lopp även av Fredrik.

 

71. Anders Linusson 1,53,29

"Humlans" målsättning var att gå under 2h. Han gick ut lugnt och kunde springa andra milen 2,5minuter snabbare än den första. En bra tid med tanke på att Humlan ägnat försäsongen åt diverse rockäventyr med det redan legendariska bandet Band of spice. 

Marathon

3. Micael Lindqvist 2,55,21

Undertecknad är mycket nöjd med sitt marathonlopp. Höll ett jämnt och bra tempo hela tiden. Tvingades dock springa själv från 17km och hem och lyckades passera 3:an i loppet vid 37km. Passade också på att fira mara nummer 30.

 

En trevlig löpardag med Humlan vid ratten och gästresenären Lennart Adolfsson Anderstorps OK. Turen började vid kvantum 07.00 och vi var hemma pigga i knoppen men trötta i benen vid sextiden.

 

Resultaten finns på:http://www.heleneholmslanglopare.se/pages/taevlingar/egna-arr./heleneholms-marathon/resultat.php