Summering av träningshelgen

  • 1 apr 2012

ALK:s första träningshelg är nu avslutad det blev precis så lyckat som vi hoppats på! Många glada löpare och positiva kommentarer om de olika passen.

Vi kan konstatera att intervaller på Finnvedsvallen är mycket populärt och det kommer vi köra ett antal lördagar under våren. Även backpasset tyckte många var ett trevligt komplement till de vanliga löppassen. Annas gympa den gemytliga grillkvällen (myggfri i år) var även de mycket uppskattat att döma av era kommentarer. Kul tycker vi!

Eva Svensson har kört stavgång på samtliga pass och det är ett uppskattat inslag och en utmärkt träningsform för de som inte vill springa. 

Idag söndag invigdes också den nya ALK-åttan (8 km) på stig/väg i Borgenterrängen. Vi kommer se till att den märks upp lite bättre (några sprang fel idag) och att kartan finns tillgänglig via hemsidan framöver och tanken är sedan att använda denna runda tillsammans med en lite kortare variant med något färre höjdmeter på tisdagarna.

Diverse bilder från helgen hittar ni på vår Facebook-sida.

Vi i träningskommittén vill tacka alla som deltagit på aktiviteterna under helgen och hoppas kunna återkomma med en liknande träningshelg efter sommaren.

Per Sigvardson
Eva Stenberg
Raimo Michelsen

PS. Ni når oss på mailadress traning@apladalenslk.se.