Dubbelt ALK i Malmö

  • 15 apr 2012

Det blev både en 1:a och en 2: plats för ALK:are i helgen då Heleneholms marathon avgjordes i strålande vårväder.

1. Micael Lindqvist 2,53,24

Mycket nöjd segrare som lyckades avancera från 5:e till 1:a plats under sista milen. Det var han som pratade mest i bussen hem.

 

2. Fredrik Bolmstam 2,53,56

Blev snuvad på segern vid 41,5km men F känner till att han själv är på uppåtgående och M på väg att åldras. Mycket nöjd med tiden dock som var personbästa, piggast efteråt och fick därför köra hem

 

8 (3.a i M45). Stefan Andersson 3,08,43

"Gasellen från Bor" fick slut på energi vid sisådär 25-30km (ngt som händer var 5:e mara ungefär) Tyst på hemvägen till Örkelljunga då han började lägga upp planerna inför Stockholm marathon om 1,5 månad.

 

Halvmaran

Peter Winsth 1,32,10

Pers med över 2 minuter tog sig inte under drömgränsen 1h 30 min något som han siktar på i GBG varvet.

 

Anders Humlan Linusson 1,53,55

La upp taktiken på sub 2h. Tog sig i mål på 1,53,55. Lika pigg som Fredrik men ett par öl (han är ju med i festkommitten) hade slunkit ner medan han väntade in maralöparna vilket gjorde att han lydigt fick sitta bak i bilen långt från chauffören.

 

En felkörning på hemvägen gjorde att vi fick se oss om i ett vårfagert Skåne. Småvägarna uppskattades dock inte av alla medresenärerna.

 

Stort tack till Oscar Carlsson som sprang med och peppade oss stora delar av banan han fick själv ihop 35 träningskilometer han var också till stor hjälp med sina goda orienteringskunskaper då vi begav oss ut i den skånska obygden.

 

Resultat marathon

http://www.heleneholmslanglopare.se