Glad sommar från Träningsgruppen!

  • 5 jul 2016

Nu är sommaren här och med den tar vi semester från tisdags- och torsdagsträningarna. Vecka 28, 29, 30 och 31 är det inga organiserade träningar (men gärna oorganiserade och spontana! Kolla Löparsnack och Facebook).

Lördagen 6 augusti kl 11.00 drar vi igång höstsäsongen med ”käftsmäll a la coach Stefan”! Mer information kommer men ladda för ett riktigt tufft pass. Start från Borgen.

Boka redan nu den 10 september för då är det dags för årets nyhet! Vi kommer att organisera en Upplevelselöpning, start i Hestra via Järnbärarleden till Töllstorp, 17 km. Efter matstopp i Töllstorp fortsätter löpningen till Kävsjö via Kävsjölänken, 20 km. Bestäm själv hur långt du vill springa! Mer info kommer.

Vi kommer naturligtvis att fortsätta med tisdags- och torsdagsträningarna, en rolig utveckling i år är att så många springer långpass tillsammans.

Det har fungerat mycket bra med att vi hjälps åt att vara träningsansvariga på tisdagar och torsdagar, ett stort tack till alla som hjälper till! Hör av dig vilka pass du kan ta.

Om ni saknar något vad gäller träning eller har en bra idé, tveka inte att höra av er till oss i träningsgruppen, epost: traning@apladalenslk.se

Avslutningsvis vill vi önska alla en riktigt skön och svettig sommar!

Hälsningar träningsgruppen