Falkenbergs stadslopp 2016

  • 30 jul 2016

Resultat från 2016 års stadslopp i Falkenberg

Falkenbergs stadslopp levererar som vanligt en trevlig tävling med mycket publikstöd. Eftersom loppet går under den svenska semestern så kan man aldrig i förväg ens gissa förutsättningarna vädermässigt, vissa år har det varit varmt och vissa år kallt. Årets lopp var om något lite varmt och aningen kvavt (követ). ALK representerades av 10 löpare som tog sig igenom loppet med varierande resultat!

Män 10km

Johan Bolmstam 37.04 - Marginellt bättre tid än förra året. Tiden borde varit bättre, men med stundande semesterdipp så får man acceptera och gå vidare..

David Petersson 37.10 - Davids första tävling för året och även om tiden inte är i närheten av hans PB så är det en bra start på tävlingsåret. Springer Öland marathon nästa helg.

Anders Eckerström 39.15 - De som känner Anders vet att han inte är en löpare som tycker om värme. Redan på uppvärmningen tycktes det höras viss missnöje över dagens väder. Hade enl. rapporter en påtaglig dipp mellan km 2 och 10!

Mattias Ekman 39.42 - Nöjd med milen under 40min. Är det tävling så är Ekman på plats och sällan uppvisar Ekman tecken på nedlåtenhet eller motgång!

Jan Lovstrand 41.45 - Jan fortsätter att sätta PB för varje lopp han springer. Bra sprungit idag!

Petter Törefors 44.37 - Träffade inte Petter under tävlingen.

Lars-Göran Larsson 46.02 - LG fortsätter att flitigt tävla med god rutin och bra resultat. Bra kämpat även idag!

Kvinnor 10km

Karolin Kärrå 41.07 - Karro var nöjd med dagens tävling. Lite smådippar här och där men vem hade inte det? Frågan är varför hon inte hade oturen att hamna på 13e plats (eller var hon 13..)

Fia Sjögren 44.21 - Fia verkade inte helt nöjd med loppet. Hade nog önskat vindstilla, lätt regn och 15graders värme.

Anna Petersson 48.22 - Anna hade bättre tider i tankarna men det ville sig inte idag. Men Anna låter sig inte slås ned av detta, det kommer ju mer tävlingar!