Sommarhälsning från Träningsgruppen

  • 21 jun 2017

Nu är sommaren äntligen här och många av oss ser fram emot semesterledighet. Sista träningen innan sommaruppehållet blir tisdag 4 juli. V. 28-32 är det inga organiserade träningar (men gärna oorganiserade och spontana! Kolla Löparsnack och Facebook).

Vad händer i höst?

Lördagen 12 augusti kl 11.00 drar vi igång höstsäsongen genom att upprepa förra årets succé ”Käftsmäll a la coach Stefan”! Mer information kommer men ladda för ett riktigt tufft pass. Start från Borgen.

 23 september ska många av oss springa Lidingöloppet och vi i träningsgruppen kommer att ordna några träningstillfällen just för Lidingö. Första tillfället blir lördagen den 19 augusti. Alla intresserade träffas (alla är naturligtvis välkomna, inte bara de som ska springa Lidingö) kl. 10.00 hos Stefan i Bor. Vi startar med lätt löpning tillsammans, ca 7 km. Efter det äter vi pannkakor samtidigt som Stefan informerar om Lidingöresan. Eva kör ett kortare tabatapass. Vid 13.00 springer vi igen, ca 12-15 km terräng runt Bor. Vi avslutar med wienerbröd, kaffe, cola och lite andra onyttigheter.   

Söndagen 7 oktober ordnar vi åter Upplevelselöpning. Vi kommer att springa två etapper på Munkaleden, ca 18 km vardera. Bestäm själv hur långt du vill springa! Mer info kommer.

Vi kommer naturligtvis att fortsätta med tisdags- och torsdagsträningarna. Det är väldigt kul att så många i klubben fortsätter att springa långpass tillsammans, vid några tillfällen har vi varit runt 20 löpare som gett sig av söndag förmiddag.

Det har även i år fungerat bra med att vi hjälps åt att vara träningsansvariga på tisdagar och torsdagar, ett stort tack till alla som hjälper till! Vi vill gärna att vi sprider ut ansvaret på ännu fler medlemmar, vi är tacksamma för alla som hjälper till. Anmäl att du kan ta ett eller flera pass genom att skicka meddelande på Messenger till någon av oss i träningsgruppen eller skriv en kommentar efter detta meddelande. Vi kör alla tisdagar och torsdagar från v 33 i höst. Tack för hjälpen!

Detta var några av sakerna som vi har planerat.Om ni saknar något vad gäller träning eller har en bra idé, tveka inte att höra av er till oss i träningsgruppen.

Avslutningsvis vill vi önska alla en riktigt skön och svettig sommar!

Hälsningar träningsgruppen

Charlotte Vejklint, Anna Petersson, Stefan Andersson, Johan Bolmstam och Thomas Ohlsson