Lidingöloppet 2017

  • 24 sep 2017

Läs Andreas Bergs sammanfattning av Lidingöhelgen

Detta år har klubben slått på stort och bokat buss upp till denna klassiker.

29 anmälda och 27 som kom till start innebär att vi är en av storklubbarna enligt Micke som gjort en Excel-fil för att validera detta.

Nervositeten i bussen var påtaglig och det var många som gjorde sin Lidingölopps debut detta året. De lite mer rutinerade gjorde naturligtvis sitt bästa för att elda på detta och man började mer och mer undra vad man gett sig in på.

Just Micke och Anders fight var den stora snackisen och uppladdningen följdes och dokumenterades noga. Anders valde vita bönor och Micke vetelängd.... tveksamt enligt mig men jag har lagt en order hos Stigs eftersom vi nu vet utfallet.

Har Ni inte sett Karros intervju innan bataljen så kolla vår FB sida så förstår Ni ad jag talar om.

Extra roligt var att alla fullföljde och fick uppleva målgången på grönstagärde.

Vill Ni få lite koll på tiderna så klicka på länkarna nedan: 

 

30 km

http://results.neptron.se/#/lidingolor2017/?sortOrder=Place&raceId=99&search=Apladalens&page=0&pageSize=25

 

15 km

http://results.neptron.se/#/lidingolor2017/?sortOrder=Place&raceId=100&search=Apladalens&page=0&pageSize=25

 

Lördagen avslutades med en liten bankett på hotellet med en välsmakande toast Skagen och en entrecote till varmrätt. Mycket bra fixat arrangemang av Anna och Stefan och en stabil insats av vår chaufför Christer som satte lite VIP status på hela vår framfart. För min del hoppas jag det blir favorit i repris 2018 och mannen som pratat om sin sista tävling öppnade dörren på glänt för en comeback på 30 km!