Upplevelselöpning 8 Oktober

  • 27 sep 2017

Återigen bjuder träningsgruppen in till upplevelselöpning. Konceptet blir det samma som förra året, men i år väljer vi att springa Munkaleden mellan Nydala och Byarum

Ta chansen att testa upplevelselöpning på munkaleden med Apladalens LK! ( Broschyr Munkaleden ) Sträckan är uppdelade i 2 delar som båda är ca 20km långa (40 km totalt) i varierande terräng. Vi i träningsgruppen har provsprungit sträckorna och för oss tog det ca 2,5h per sträcka. Förbered dig på en tuff utmaning.

Vi vill gärna att du anmäler ditt intresse genom att lämna en kommentar med nedanstående alternativ: (obs ej bindande, men vi vill kunna ungefär se hur många som tänker delta)
A. Jag springer hela sträckan, ca 40km
B. Jag springer ”bara” Nydala – Nåthult, ca 20 km
C. Jag tar med bil för transport av löpare

Tanken är att vi tar en matpaus i Nåthult, tänk på att ta med tillräckligt med matsäck så att du orkar fullfölja hela sträckan. Vi kommer försöka hålla ihop gruppen av löpare så att vi når Nåthult och Byarum i en samlad grupp för underlätta logistiken.

Samling och avresa från borgen kl 08.30.

Fråga gärna träningsgruppen om det finns några oklarheter kring denna aktivitet.

Vi vill också säga att det inte är helt omöjligt att om vädret inte tillåter oss att springa så kan denna aktiviteten ställas in. Håll utkik på hemsida och Facebook.

/Träningsgruppen