Månadens profil

  • 13 nov 2018

November månads profil är en dam som har funnits med i föreningen några år och som numera håller i ganska mycket. Hon är medlem i träningsgruppen, initiativtagare till Lidingöresan

och en utav de starka krafterna och flitigt förekommande i den så kallade eftermiddagsgruppen som vanligtvis kör långpass på söndagar klockan 10. Månadens profil är ingen mindre än...........ANNA PETTERSSON

Hej Anna - berätta kort om dig själv

49 år snart 50 år,paketregn förväntas!! Säljare på Hallmedia. Sambo med Johan Sjögren , 2 barn Måns 18 år och Wilma 17 år.
Meriter och personliga rekord: För att nämna någon merit har jag cyklat Vätternrundan på under 10 h och när det gäller personliga rekord så försöker jag att förbättra dom hela tiden.
Träning: Måttstock 4 dagar i veckan , 3 dagar löpning 1 dag styrka. Ibland blir det fler dagar och ibland färre.
Målsättning 2019 : Silvertid på Lidingö !
Fördelar med ALK : Så många otroligt fina träningskamrater som gör att man knyter på sig skorna även att man inte har lust i bland . Får även hjälp och tips av många .
Hur ska du göra för att utvecklas och bli ännu bättre?Jo, men om jag kämpar på så kan jag bli lite bättre , göra något bättre tider . Det gäller att hänga i , träna på hela året runt .
Bästa löparminnet : Ja det måste ju vara Bromölla 2017 när jag slog Berg på halvmaran!!
Ett annat löparminne är ju våra äventyrslöpningar , speciellt den första vi gjorde, många skratt den dagen !!
Tack för du tog dig tid Anna och tack för ditt engagemang i klubben, lycka till med löpningen under 2019 och grattis i förskott.