Resa till Göteborgsvarvet 2019

  • 14 feb 2019

Även i år kommer ALK att anordna bussresa till Göteborgsvarvet den 18 maj. Undertecknad har tillsammans med Andreas Berg fått den stora äran att hålla ihop denna resa.

Upplägget kommer att vara som tidigare år.

Vi planerar avresa kl 07.00 från Willy’s parkering i Värnamo. Möjlighet finns att stiga på längs vägen i Kärda, Forsheda, Bredaryd och Anderstorp. På vägen dit kommer vi att göra ett stopp på en lämplig rastplats, troligen Grandalen utmed RV40 där du kan äta medhavd matsäck.

Vi kommer att parkera bussen på Valhalla IP. Nummerlapparna hämtas ut på Svenska Mässan. Därifrån får du sedan själv ta dig till starten med Göteborgsvarvsbussarna.

ALK kommer att ha sitt ”basecamp” på kullen bredvid Frölunda borg och Friidrottens hus.

Efter varvet försöker vi att så samlat som möjligt ta oss tillbaka till bussen med hjälp av de kollektiva färdmedel som erbjuds. Tar du dig tillbaka till bussen på egen hand är lämpliga hållplatser att stiga av spårvagnen/bussen, vid Korsvägen eller Ullevi beroende på linje.

Om allt går som det ska försöker vi styra kosan hemåt vid 19.30 – 20.00.

Resan är gratis för medlemmar i ALK, övriga betalar 200 kr.

Är du intresserad? Anmäl dig genom att skicka ett SMS till Niclas 0706899922 eller skriv i den tråd som finns i vår Facebook-grupp.

Niclas Sjögren

Andreas Berg