Lidingöloppet

  • 1 okt 2019

Som vanligt var det ett stort gäng ALKare som sprang Lidingöloppet i helgen.

Här nedan sammanfattar Andreas Berg resan

För tredje året ordnades det med bussresa upp till Lidingöloppet. Vi kör all in med nummerlappshämtande på fredagen, hotellmiddag och sedan själva loppet på lördagen och lite bankett på kvällen. Väldigt bra upplägg och man slipper stressa och köa på tävlingsdagen. Vi var ca 20 löpare i bussen och ytterligare ett par från klubben som tagit sig upp för egen maskin.
Många valde att springa 15 km banan och sedan agera klack till oss som sprang 30 km. Vädret var en faktor som inte riktigt var på vår sida med lätt regn hela vägen. Banan höll sig ändå rätt ok och även om man blev rejält blöt så var det skönt att springa i med ca 13 grader i luften. För att nämna några tider så var Fredrik snabbast men på en för honom "dålig" tid på ca 2 timmar. Gasellen gjorde comeback och genomförde 15 km på fina 1:07:57 och därmed snabbaste herre. Louise sprang in på 1:04:34 och blev därmed bästa dam och en fin 20:e plats totalt. Vi brukar ju även följa Oscar som slutade som slutade på en 13:e plats med 1:44:17. Värt att nämna var att Anna fixade medaljtid med god marginal, vi övriga fick nöja oss med den vanliga målgångsmedaljen. För övriga bragder så finns resultaten här:

15 km

http://results.neptron.se/#/lidingolor2019/?sortOrder=Place&raceId=100&search=Apladal&page=0&pageSize=25

30 km

http://results.neptron.se/#/lidingolor2019/?sortOrder=Place&raceId=99&search=Apladal&page=0&pageSize=25

Nu sitter vi trötta men nöjda på väg hem i bussen som Christer rättar med bravur, väldigt uppskattat! Planerna smids för såväl Gummiloppet som Holger Dansk där vi kommer ha bra uppslutning från klubben.

Vid knapparna Andreas Berg