Holger Danske Strandvejs Marathon 22 november

  • 13 sep 2020

Resa för dem som har anmält sig till Holger Danske Strandvejs Marathon 22 november

Vi planerar gemensam resa ner till Helsingör den 21 november med minibussar för att delta i Holger Danske Strandvejs Marathon den 22 november. 21 november åker vi ner till Helsingör för middag och övernattning på Konventum. Konventum ligger norr om startområdet, ca 25 min promenad eller ca 5 min med bil.

Prisinformation Konventum och bussresa
Dubbelrum: 995 dkk/rum (ca 1 500 sek = 750 sek/pers)
Enkelrum: 799 dkk/rum (ca 1 200 sek)
Middag på Konventum: 170 dkk/pers (ca 250 sek)
Bussresa kostar ca 200 kr/person.

Det finns dubbelrum med delbara sängar och dubbelrum med enbart dubbelsäng om det någon vill bo på ena eller andra sätt, meddela vilket.

 Meddela omedelbart i tråden i eventet på Facebook (dock senast 18 september) om du vill åka med på resan i buss eller om du kör själv, om du behöver rum eller inte samt vilken rumstyp du önskar och ev rumskamrat. Vi behöver veta antal hotellrum och reseplatser för att kunna boka upp detta i god tid.

Fram till den 8 november så kan du avboka dig kostnadsfritt om du mot förmodan skulle få förhinder när det gäller rum, middag och buss.

Exakta detaljer och kostnader återkommer vi med så fort vi har koll på antalet.

 Nedanstående restriktioner gäller i Danmark för covid-19 

  • Krav på munskydd i kollektivtrafiken under dygnets alla timmar från och med 22 augusti. Gäller även taxibilar, färjor och buss- och tågstationer.
  • Sexdagarsregeln slopas. Turister behöver inte längre ha sex sammanhängande hotellnätter bokade vid resa i landet.
  • Sedan i början av juli tillåts folksamlingar på 100 personer i landet, något som skulle utökas till 200 personer i början av augusti. Men på grund av ökade smittfall står nu 100-regeln fast till 1 november. Förbudet gäller ej begravningar.
  • Det är krav på munskydd i kollektivtrafiken i Århus, efter att staden drabbats av ett större smittoutbrott. 
  • Från och med den 1 augusti godkände Danmark inresande från alla regioner i Sverige.

    Att tänka på
    Just nu så sker det en ökad smittspridning i Danmark så det kan komma striktare restriktioner framöver. Vi följer utvecklingen kontinuerligt och återkommer om detta påverkar vår medverkan i loppet. Det finns också en möjlighet att delta virtuellt på hemmaplan om vi mot förmodan inte kan åka till Danmark. Tänk på att munskydd krävs på båten mellan Helsingborg och Helsingör.