Kommentar till medlemsenkät

  • 29 mar 2023

40 personer besvarade enkäten vilket tyder på att frågan engagerar

Cirkeldiagrammet ovan tolkar vi i styrelsen som att vi ska fortsätta med tisdags och torsdagsträningarna men att det från en del finns önskemål om ändrat upplägg och då är det synpunkter som farthållare och lite mer gemensamt på träningarna såsom lugnare start på distanspass och längre uppvärmning på intervaller som nämns. 

Vi i styrelsen tittade igår igenom alla synpunkter och kom fram till följande

Den som är ansvarig för passet....

.....ska lägga ut info/inbjudan till passet på FB dagen innan eller förmiddagen samma dag. Längst ner ska det stå "är du med för första gången och springer med ALK meddela ungefärligt löptempo så kommer vi se till att du inte blir ensam på rundan"

.......... är också skyldig att se till att nya löpare hittar runt antingen genom att springa med dem eller se till att ngn annan gör det.

......på torsdagar ser till att uppvärmning/uppjogg är i minst 10 min och att oavsett löpstyrka så är vi samlade delar av passet

......kontaktar ngn annan som tar över ansvaret om du har förhinder

Det är också önskvärt att vi kör första 10 minuterna på tisdagspasset i lugnt prattempo så att vi hinner umgås och prata strunt med så många som möjligt.

Förläng/förkorta passet så att du är tillbaka vid Borgenstugan kl 19 om du önskar vara med på lite eftersnack.

Dusch och bastu finns det möjlighet till efter passen.

Genom att du dyker upp på passen så hjälper du andra att hålla tempot och få ngn "lagom" duktig att springa med. Ju fler vi blir desto lättare blir det för alla att hitta ngn att springa med. Kommentera gärna FB inbjudantråden vilket tempo du tänker springa i på kvällen så kan du få med dig ytterligare ngn.

Kom gärna med synpunkter om våra träningar så tar vi upp det i styrelsen.

Det var allt för denna gång

/Styrelsen genom Micael Lindqvist