PROVA PÅ ATT TRÄNA LÖPNING I GRUPP!

  • 30 jun 2023

Har du precis börjat träna och tycker löpning verkar spännande? Eller har du tidigare sprungit och behöver ny motivation?

I mitten av augusti drar vi igång en nybörjargrupp i Apladalens Löparklubb. Gruppen är till för dig som vill testa på hur det är att löpträna tillsammans med andra, lära dig mer om löpteknik, och självklart – bli svettig och ha kul! Vi kommer gemensamt att träna på vår teknik, springa olika typer av intervaller och andra lugnare pass på varierande underlag.

För den som vill finns möjlighet att avsluta nybörjargruppen
med att delta i terrängloppet Borgen Outdoor Run den 30 september, ett lopp på 9 km i Borgenområdet. Apladalens Löparklubb bjuder på startavgiften för alla som deltar i nybörjargruppen.

 

När?

Tisdagar kl. 18-19 under augusti och september med start 15/8. Totalt sju tillfällen.

Var?

I friluftsområdet Borgen. Samling utanför Borgenstugans entré.

För vem?

För dig som vill komma igång med löpträning och testa på att springa med andra. Viss löpvana krävs och vi rekommenderar att du kan jogga 30 min i ett sträck.

Hur anmäler jag mig?

Betala 300 kr till BG 698-1088, alternativt via Swish till 123-105 22 32. Märk betalningen med ditt för- och efternamn. Betalningen ska vara gjord senast 10/8. (Startavgift till loppet Borgen Outdoor Run ingår)

Vid frågor maila info@apladalenslk.se

page1image11189824