Helsingborg halv-och helmara

  • 2 sep 2023

image: Helsingborg halv-och helmara

Fem ALKisar sprang i ett soligt Helsingborg.

Så här säger...
 

Mattias Ekman jag var lite orolig inför start då kroppen inte känts helt 100. Om det inte vore min 120e halvmara hade jag kanske inte kommit till startat. Tog det lugnt i början och lyssnade på kroppen. Efter 13 km kändes det riktigt bra och tempot ökade, gjorde idag halvmaran på den fantastiska 1:31 och laddar nu för Göteborg Marathon imorgon. Lycka till!

Härligt att se "Humlan" ( Anders Linusson) göra comeback. Han är nöjd med halvmaran på 2:08. 

Även Dan Johansson fick vi se göra comeback på halvmaran 2:11. Nu hoppas vi att vi får se Dan och Humlan på fler lopp framöver.

Härligt att även se Natalie Ingelsten Krusell göra halvmaran på en otroligt bra tid 1:42. Där lär vi få se fler bra prestationer framöver. 

Blev en 2:a plats på maran för mig Mimmi Svensson på 3:17. Hade som mål 3:25 men fick feeling och hade bra pepp från min egna pacer Micke. Sista kilometern kommer Ekman springandes och rapporterar att jag ligger 2:a men att 3:an närmar sig men jag tror han skojar då tidigare rapport jag fått var att det var ett långt glapp. Så fortsätter glatt springandes i mål klappar händerna och high-fivar. Kom i mål med 6 sekunder innan 3an. Nästa gång ska jag lita på Ekman.