Nya klubbkläder via INTERSPORT

  • 13 dec 2023

image: Nya klubbkläder via INTERSPORT

Vi byter leverantör av våra klubbkläder = Ny kollektion på gång!

Under flera år har vi i ALK haft Trimtex som leverantör för våra klubbkläder, men från och med år 2024 är vår nya samarbetspartner INTERSPORT. I och med bytet av leverantör ändras också vårt sortiment och hur man som medlem kommer att kunna beställa kläder, läs mer om det nedan.

Inom kort kommer vi på INTERSPORT:s hemsida att ha en egen föreningsshop där man som medlem kan beställa sina klubbkläder precis som man beställer kläder via vilken vanlig nätbutik som helst. Betalning kan göras på flera olika sätt, och hur dina produkter ska levereras väljer du själv (till ombud, hemleverans etc.) Klubbkläderna är uttagna produkter från Crafts löparsortiment och de kommer att vara tryckta med vårt klubbemblem. På vissa plagg kan man också få sitt namn tryckt. 

Just nu håller vår föreningsshop på att sättas upp, och vi återkommer när den finns på plats. Redan nu finns dock ett specialerbjudande med snygga och praktiska vinterplagg som förhoppningsvis kan pigga upp träningen under de mörkaste månaderna på året. Erbjudandet gäller en vecka från nu, sedan görs en gemensam beställning. Man kan köpa en eller flera produkter, och produkterna ser ni på bilden nedan. Observera att dessa produkter inte kommer finnas i vår föreningsshop utan endast under detta erbjudande.

För att beställa produkter från vintererbjudandet, skicka ett DM på facebook till Louise Wanemark senast onsdag 20/12 med info om vad du vill beställa, dam/herr samt i vilken storlek.